TS1-joystick - pelaajille ja teollisuudelle

  13.06.2018


Etsitkö kaksiakselista joystickia?

Olipa etsit pelikonsolia tai ohjainta teolliseen käyttöön, on tärkeää varmistaa, että valintasi joystick sopii räätälöityjen tarpeiden mukaan.
Ruffy Controls on nouseva johtava elektroniikkahallintasektori, joka tuottaa huipputason tarkkuusohjaimia. Niiden innovatiivinen lähestymistapa merkitsee, että tuotteilla on laaja valikoima erilaisia ​​vaihtoehtoja, joiden avulla ne voidaan täysin mukauttaa erityisiin tarpeisiin.
Joten mitä sinun tarvitsee ajatella, kun valitaan kaksiakselinen joystick?
Kaksiakseliset joystickit liittyvät yleisesti pelaamiseen, mutta tämä ei ole niiden ainoa käyttö.
Luotettavuus on valtava ongelma, kun valitaan joystick, erityisesti teollisuusympäristössä. Joystickien luotettavuus voi pudota kahvan kiristys ja taipuma - minkä vuoksi Ruffyn TS1-joystick 2,5 miljoonan mekaanisen käyttöiän kanssa on laadukas valinta.
Tarkkuusmittauslähtö ja erinomaiset paluupistearvot tarkoittavat sitä, että TS1 on ihanteellinen kaukosäätimen sovelluksiin ahtaissa tiloissa, joissa on tiukat vaatimukset.
Yhteensopivuus järjestelmän kanssa on välttämätöntä. TS1 on HID 1.1 -standardin mukainen. HID - joka on ihmisen liitäntälaite - on osa tietokoneiden oheislaitteiden yleistä USB-spesifikaatiota, jonka tavoitteena on kannustaa laitteistoja, joka on kompakti ja säästää datatilaa, on vankka ja mahdollistaa yleisten ohjelmistojen käytön.

HID-luokitus merkitsee sitä, että TS1-ohjainohjaimet toimivat lennolla kuljettajien avulla - joten ne voidaan asentaa nopeasti ja helposti ilman ohjelmiston yhteensopivuusongelmia.

Hallitunnistimena TS1 tarjoaa luotettavuutta, jota ei löydy mekaanisista kytkimistä, sillä sali-efektikytkimillä ei ole kosketuspalloa.
Hallin vaikutus - löydetty vuonna 1879 - on tullut luotettavuudeksi kaikentyyppisissä päivittäisissä laitteissa ja koneissa - auton sytytyksistä näppäimistöihin, ompelukoneista tehdasrobottiin. Hall-vaikutusanturit ovat pienet, vankat, helppokäyttöiset ja erittäin luotettavat.
USB-versiossa on 10-bittinen tarkkuus ja 5VDC-syöttö USB-kaapelilla. Se on varustettu metalli- tai muovikoteloilla, jotka soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin - ja valikoiduilla porrashihnoilla, painonapilla tai lohkokuppin toimilaitteilla ja vaihtelevilla lähtövaihtoehdoilla (0V-5V, 0.5V 4.5V, 0.25V, 4.75, 1V - 4V, USB, CURSOR CONTROL) on runsaasti vaihtoehtoja mittatilaustyönä.

Siinä on 45 ° kulmaliike X- ja Y-akselilla ja jousipalautus. On myös kaapelointiasetuksia, joiden avulla USB voidaan liittää kohtisuoraan tai oikeaan kulmaan.
Jos tarvitset apua TS1: n määrittämisessä tarkkaan tarpeisiin, ota yhteyttä Nexus-palveluun. Näet joystickin verkkosivustollamme täällä. http://nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/RUFFY/Ruffy%20TS1%20Miniature%202%20Axis%20Hall%20Effect%20Joysticks